בולונז זוקיני של נטלי
בולונז זוקיני של נטלי
רכיבים:
300 גרם הודו אדום טחון
בצל
עגבניה
שום כתוש
שמן זית
רסק עגבניות
מרק עוף
פפריקה
כמון
פלפל גרוס
2 קישואים
אופן ההכנה:
מנה אישית לארוחת צהריים בתפריט 12/13:
300 גרם הודו אדום טחון מפוררים בסיר עם מזלג עד שהבשר מתפרק לפירורים. מוסיפים בצל קצוץ וקוביות עגבנייה+שום כתוש ומעט שמן זית.
מאדים הכל ומוסיפים כף לא גדושה של רסק עגבניות.
תיבול: פלפל גרוס פפריקה ומעט כמון.
מוסיפים מעט מים מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, אם צריך מוסיפים מעט מים.
בזמן הבישול מכינים את הקישואים: פורסים 2 קישואים לאטריות ארוכות (ללא החלק של הגרעינים באמצע). חולטים במים רותחים כמה דקות ומסננים.
מוסיפים לרוטב מערבבים ובתאבון.
בנוסף חשוב לא לוותר גם על הפחמימה - אורז/ פסטה/אטריות שעועית או כל תוספת פחמימה אחרת
300 גרם הודו אדום טחון מפוררים בסיר עם מזלג עד שהבשר מתפרק לפירורים. מוסיפים בצל קצוץ וקוביות עגבנייה+שום כתוש ומעט שמן זית.
מאדים הכל ומוסיפים כף לא גדושה של רסק עגבניות.
תיבול: פלפל גרוס פפריקה ומעט כמון.
מוסיפים מעט מים מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, אם צריך מוסיפים מעט מים.
בזמן הבישול מכינים את הקישואים: פורסים 2 קישואים לאטריות ארוכות (ללא החלק של הגרעינים באמצע). חולטים במים רותחים כמה דקות ומסננים.
מוסיפים לרוטב מערבבים ובתאבון.
בנוסף חשוב לא לוותר גם על הפחמימה - אורז/ פסטה/אטריות שעועית או כל תוספת פחמימה אחרת
כיצד נתייחס?
300 גרם חזה הודו לפני בישול = 3 מנות חלבון.
