כניסה
למנויות
צרו קשר

בולונז זוקיני של נטלי

בולונז זוקיני של נטלי

רכיבים:

300 גרם הודו אדום טחון

בצל 

עגבניה

שום כתוש

שמן זית

רסק עגבניות

מרק עוף

פפריקה

כמון

פלפל גרוס

2 קישואים

אופן ההכנה:

מנה אישית לארוחת צהריים בתפריט 12/13: 
300 גרם הודו אדום טחון מפוררים בסיר עם מזלג עד שהבשר מתפרק לפירורים. מוסיפים בצל קצוץ וקוביות עגבנייה+שום כתוש ומעט שמן זית. 
מאדים הכל ומוסיפים כף לא גדושה של רסק עגבניות.
תיבול: פלפל גרוס פפריקה ומעט כמון.
מוסיפים מעט מים מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה, אם צריך מוסיפים מעט מים. 
בזמן הבישול מכינים את הקישואים: פורסים 2 קישואים לאטריות ארוכות (ללא החלק של הגרעינים באמצע). חולטים במים רותחים כמה דקות ומסננים.
מוסיפים לרוטב מערבבים ובתאבון. 
בנוסף חשוב לא לוותר גם על הפחמימה - אורז/ פסטה/אטריות שעועית או כל תוספת פחמימה אחרת
 
כיצד נתייחס?
300 גרם חזה הודו לפני בישול = 3 מנות חלבון.
 
להאמין. לפעול. להגשים.